Umeås Bluffsiffror, slarv?, i Nannabad med ytsiffror där äventyrsdel blev större fast är mindre och badhus-överytor som aldrig beslutats om!

Umeås Bluffsiffror, slarv?, i Nannabad med ytsiffror där äventyrsdel blev större fast är mindre och badhusöverytor som aldrig beslutats om!

Mattias Larsson, gruppledare i Centerpartiet i Umeå har berättat om den e-postdialog vi haft och där han efterfrågat om ”något helt nytt” för att ompröva Nannabadbeslutet och att kommunrevisionen kan reda om oklarheter i ytor, ekonomi och beslut. Här är något för revisionen som kan vara ”bluffsiffror”, eller slarv och dålig koll, i klartext FELSIFFROR.

Allt är ur de officiella dokument Umeå kommun och Umeå Badhus AB har på hemsidor och går att verifiera för intresserade, även politiker och medier.

T V BADBOLAGETS:  ERSEUS   T H PROJEKTERINGSFÖRSLAGETS: LILJEWALL/JONESNanna jmf Liljew -Erseus

HÄR BADYTÖKNING PÅ 1600 KVM, 35 %, MERYTOR EJ BESLUTADE I FULLMÄKTIGE

UPPLEVELSEBAD 1500 KVM OCH ÖVER 400 KVM MER ÄN TIDIGARE FÖRSLAG

Nanna Erseus Liljewall upplev 2

MEN FELSIFFROR: 1482 ÄR INRÄKNAT PASSAGEYTOR GENOM/RUNT ÄVENTYRSDEL (RITNING OVAN) OCH DÅ UNDER 900 KVM, ATT JÄMFÖRA MED LILJEW/JONES I SEPARAT RUM 1059, DVS 150 KVM MINDRE NU, INTE 271 MER SE NEDAN.

OCH VAD ÄR 965 KVM UPPLEVELSERUM NEDAN MOT 1482 OVAN? SLARV IGEN?

Nanna Erseus -Liljewall

Nanna upplvevelse

NEDAN VISAR ÄN MER YTÖKNING, ÖVERYTOR PÅ 3080 KVM (2943  ÄR FELRÄKNAT), 37 % MER UTAN KF-BESLUT, SE OCKSÅ + 490 KVM PELARE, 30 %,, VÄGGAR, MM, VISAR PÅ OEKONOMISK KONSTRUKTION.

Nanna yta P-hus

Nedan ur badbolagsordningen med § 5 om Kommunfullmäktige ska avgöra frågor av ”större vikt” och då är ytökningar/överytor på 35 % ”större vikt”. Men efter KF-beslut maj 2012 och badbolagsförslag med Liljewall/Jones har ingen nyt KF-beslut tagits, varken om helt nytt förslag eller merytor. Bluffsiffror eller sifferslarv? Hur lita på ekonomiredovisning då?

Nanna budget 4

Bluffsiffror eller slarv, så bråttom, så fort att i § 4 står ”en” badhus, inte ”ett” badhus.

Kanske dags för en timeout av byggandet genom badbolagsstyrelsen och låta kommunrevisionen ge utomstående expertis uppdrag att granska allt från KF-beslut i maj 2012 till överytor och ej korrekt beslut enligt bolagsordningen för KF att ta ställning.

BÄST ÄNDÅ, INSE OVAN, STOPPA NANNABAD, SÄLJ TOMTEN MED BYGGET NU TILL PRIVATA AKTÖRER!

UTRED EN SIMARENA I BÄTTRE/BILLIGARE LÄGE OCH SOM KLARAR 50:A-SM OCH RÄDDAR SM-VECKA SOMMAR TILL UMEÅ!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.