Vasaplansbråk (inget nytt) skrämmer barn och ungdomar för Nannabad och än inga utredningar kring risker med badbygge i cityläge. Vakna politiker?! Miljöpartiets för stads/barn-miljön?

Gårdagens blogg handlade om risker för barn/ungdomar i bussåkande t o r ett Nannabad, 100 – 200 m gångväg. Idag, tyvärr, något olustigt, om bråk i busskur. Detta riskerar fler se och oroas för om badbygget fullföljs. Men än har Umeå kommun inte utrett risker kring färdvägar till och från ”BOTTENBADET” på kv Nanna. Varför?

Bråk i busskur på Vasaplan

Publicerad igår kl 18.24 (uppdaterad igår kl 20.10)

UMEÅ Flera personer har varit i bråk med varandra på Vasaplan i Umeå.

Polis kallades till platsen. Bråket inträffade i en busskur. Polispatruller är på plats strax efter 18-tiden för att utreda vad som hänt.

Uppdatering: Polisen uppger att ingen person blev skadad och att ingen vill medverka och berätta om vad som hänt.

Kanske svarar Nannabadpolitikerna att jag tar varje tillfälle att visa på hur illa badläget är och för att jag ska få igenom förslag om simhall i annat läge och förverkliga simidéer. Javisst är det så. Har man omtanke om barn efter 40 års yrkesverksamt liv i och för bättre villkor för barn och samtidigt vet att nytänkande ger säkrare och bättre för badande/simmande, då behövs att visa på verkligheter i smått och stort tills politiken gör sammanlunda och drar slutsatser av det, som här ”stopp av Nannbaddopp”.

Kanske nedan illustrationer ger vatten på denna ”badkvarn”. Och göra Nannabad till stor valfråga, för barnens skull. Av Miljöpartiet för stads/barn-miljön, Nasser Mosleh?

Nanna krog drog

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.