Nya Aktivariet: Brokig badkommers-idé på kv Nanna + 50:an till idrottsläge = Umeå Vinner!

Nanna Umeå arenaGårdagens blogg om för stor 50:a och förslag om denna bassäng i idrottsläge där storleken passar och ger fler besök, följs här av en husidé för Nya Aktivariet i några plan och brokig utformning som ger kv Nanna ett lyft mot sänke för garageliknande Nanna-50:a-byggnad, se härunder. Sådan förändring och, kanske, näringslivs- och kommunalt bolag i ägande som nu blir allt vanligare i Sverige och i Umeå för både kultur och sport. Och Umeå Vinner!Nanna 9 Norrv Badb. Simhusjpg - version 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>