Toughest i simkanalström ute gör simkanal ”inne” för en Umeåsatsning!

Nedan bild t v från VK idag (foto: Per Landfors) är toughesttävlande i simkanalström utomhus. Det gör en simkanal ”inne” för en Umeåsatsning om idrott, näringsliv och politik vill. Se illustration t h (av Mats Edvardsson efter idé av undertecknad).

Nanna toughest simkanal 2

Och lära av nere t v från en simkanal utomlands och t h från Himlabadets (Sundsvall) runda simkanal. I mitten ”toughest” i strömmande vatten i IKSU:s lilla bassäng med morgonbadarklubben Tumlarne i Umeå, som sätter strömfart på vattnet.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>