Grattis Sarah! Här i bildcollage från sim-SM vid SM-veckan i Sundsvall.

Grattis Sarah Sjöström, Söderströms SS, och världens främsta damfjärilsimmare på 100 m efter världsrekordet 55,64 och VM-gulderti Kazan i Ryssland igår, måndag! Här i bildcollage från sim-SM i Sundsvall vid SM-veckan där i början på juli. Uppe t v med prisutdelaren och herrvärldsmästare 2001 i samma gren, Lars Frölander, t h Sarah i Svenska Simförbundets monter på SM:et. I nedre raden Sarah i start, målgäng + en stilstudie i fjärilsimmandet.

Nanna Sarah SM VM 2

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>