Umeå förlorar – vinner gör Linköping för läge, innehåll och ekonomi i Vågen-simhallen/bad + sjö/strand.

Nanna Linköping Vågen 0

Umeå förlorar – igen; förut mot Ulricehamn och Söderhamn (se blogg 6/3) för kringytor vid WC-cup resp SM på skidor för SM-vecka och mot Borås (blogg 8/3) som byggt inne-50:a och har ute-50:a för SM och SM-vecka sommar + konstsnöspår i samma idrottsområde.

Nanna Linköping Vågen 1

Idag är det Linköping som Umeå förlorar idrottsligt mot, med Linköpings sim/bad-satsning vida överlägset det Umeå kommun byggt mitt i trångt centrum och förlorat 50:a-SM samt SM-vecka sommar. Det är Linköpings simhall/bad Vågen, skapat genom arkitekttävling. Se ovan värden inne/ute, simhall med badsjö, urbant + friluftsytor och härunder bakgrunden.

Nanna Linköping Vågen 4

OCH NEDAN SEGRANDE TÄVLINGSBIDRAG ”VÅGEN” (bad/sim-namn, inte som Umeås) DÄR KONTOR OCH ANNAT KOMMERSIELLT GÖR STÖRRE ARENA  MER EKONOMISK OCH HAR MER INBJUDANDE LÄGE MED UTSIKT MOT VATTEN OCH MED VYER..

Nanna Linköping Vågen b

JÄMFÖRT UMEÅS INSTÄNGDA LÄGE, TRÅNGT OCH UTAN VYER – MED HUS OMKRING.Nanna instängt b

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>