Konst i det gröna visar det sköna i konsten – vid Hörneforsdagen…

Konst i det gröna är ett trevligt inslag vid ”Hörneforsdagen” som ordnas en lördag i slutet av augusti i Hörnefors strax söder om Umeå.  I år, den 19:e, ställde ett flertal konstnärer ut sina alster i en riktigt grön omgivning, vid lekplatsen nära Coop.

Konst i det gröna b

Flitigaste konstnären var hörneforsbon Carina Andersson med alster som smälte in i den gröna omgivningen, de översta med träd respektive lite av djungel, dock ej – tur nog – brandmotivet. Som extra konst var annonsen för den verkliga farkosten i båttavlan. Och allt då visande det sköna med konst – i det gröna.

2 kommentarer

  1. carina andersson

    Kul!! att konsten får vara med på ett hörn. jag har inte målat alla tavlorna, den första med tallstammarna har Åsa Lindberg skapat/Carina

    • Urban Bengtson (inläggsförfattare)

      Kul hade jag också i att sätta ihop tavlorna till ett annat konstverk med naturen omkring. Och Åsa Lindbergs skapelse är härmed meddelat. Tack för det!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>