Umeådesign på Utopia i Fashion Week gillad av känd trendspanare.

Plötsligt händer det, kanske. I 20 år har jag arbetat med olika formidéer för bord och annat, inbuktade former. Där finns en helt unik (kanske världsunik) form ”i form” av rundad hexagon (regelbunden sexsiding) som går att pussla ihop i all oändlighet. Att nå ut och finna marknader för företagsidéer är inte enkelt, ibland blir det mest hemmavid produkterna når fram och in.

Så är det för de bord jag skapat genom tillverkare här i Umeå, de har gått hem som dagisbord i förskolor och som ståbord i olika sammanhang. Ett sådant, som nu kan ge möjlighet till den stora vida världen är genom gillande av trendspanare som föreläste igår eftermiddag på Umeå Fashion Week i Utopia i Umeå centrum, se nedan.

Umeå fashion Formex b

De ståbord med ”trioform”, tre in- och utbuktningar och i plexiglas som  införskaffats av Umeå Turistbyrå, nu VisitUmeå AB, användes där föreläsning om design och trender av

Lotta Ahlvar – Formex projektledare och Linda Rehn – Formex marknads projektledare samt Björn Florman från Materialbiblioteket föreläser gemensamt om hållbarhet, kommunikation, marknadsföring och trender från Formex. (ur info.blad)

I samtal efteråt uttryckte Ahlvar sin uppskattning av formidén och skulle se hur och vilka vägar den kan få, förhoppningsvis, ut i den stora vida världen (utanför ”Utopia” t o m?).

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.