BEVIS i protokoll med politiker: UBBI BEVIS facket + ref.grp = UBBI-modell

Förra bloggen handlade om 30-årig dagishistoria om val av förskolemodell för Missionären på Umedalen i Umeå i typbarnstugeprojekt 1988-89 med Umeå, Nordmaling och Vännäs. Umeå kommun har i svar tidigare sagt VAB-modell medan jag hävdar min UBBI-modell.

Nedan är protokoll/offentliga handlingar som bevisar hur (överst t v) en grupp av politiker med chefstjänstemän säger val mellan UBBI och VAB där en referensgrupp ska välja. Ref.grp-handling (mitten) visar att man kommenterar UBBI-ritning (t h nedre raden), inte VAB (t h övre raden), dvs som facket-barnomsorgssektionen (nere t v): UBBI – bäst i krav.

I mitten på nedre raden anges UBBI 4 på ritning som utvecklades till den t h. Den gav sedan UBBI 6 (UBBI 5 var med korridor som politiken sa nej till trots ref.grp-krav). Denna syns nere t h i collaget därunder med bygglovsritningen ovanför och kommentarer av referens-gruppen. Bilden och VAB-ritning t v bevisar också ej den senare, dvs fel i kommunsvar.

Nu är det bara att hoppas på att de ledande kommunalråden, Hans Lindberg (S) och Anders Ågren (M) vill ta tag i denna felbedömning tidigare av Umeå kommun – ifall svar på frågor om UBBI eller VAB i skrivelse till bl a S-kommunalrådet Margareta Rönngren uteblir.

POLITIKER: UBBI EL. VAB       REF.GRP-PROTOKOLL: UBBI      VAB SOM INTE VALDESUBBI bevis alla 2 ret. 2FACKET VILLE HA UBBI         UBBI 4 ANGIVEN PÅ RITNING   UBBI SOM REF.GRP VALDE

FÖRSKOLAN MISSIONÄREN I VERKLIGHET       BYGGLOVSRITNING FÖR MISSIONÄRENMissionären process 2KOMMUNEN SVARADE EN VAB-RITNING      UBBI-MODELL SOM REF.GRP FÖREDROG

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.