Torsdag- morgon

I morse ringde väckarklockan 04.15. Jag var väldigt tveksam till att stiga upp, kroppen kändes stel och musklerna värkte efter det senaste träningspasset. Men efter en stunds övervägande släpade jag mig långsamt upp.

En bekant till mig kommenterade en gång mina tidiga morgnar med orden "du kan inte säga att du stiger upp kvart över fyra på morgonen, för innan halv- fem har det ju inte hunnit bli morgon. Då är det ju fortfarande natt."

OK, så idag steg jag upp när det fortfarande var natt, åt frukost (Men: Kan man äta frukost "på natten"? Man kanske ska kalla en sådan måltid för något annat?)

Sen drog jag på mig stallkläderna och åkte iväg mot stallet. Hästarna blev, som vanligt, glada att se mig. Första människan i stallet på morgonen betyder ju morgonmat, så de gnäggade välkomnande åt mig:).

När jag var färdig med usläppet noterade jag att solen gick upp, så kanske var det då som morgonen började? Med solen i ögonen åkte jag sen hem för att duscha, klä mig och starta min egen arbetsdag…

2 kommentarer

  1. Maria Hansson

    Svar till Inger (2010-04-15 22:43)
    Ja, kanske det… men man ska väl undvika nattmål (det har jag fått lära mig)? Men frukost ska man äta! (Det har jag också fått lära mig!)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>