En sen rapport från Vårruset :)

Det var, som ni säkert vet, en lite kylslagen och kulen afton. Trots detta hade ett antal tjejer i alla åldrar samlats för att springa, gå eller på annat sätt ta sig runt den dryga fem kilometer långa banan.

Årets bansträckning var ny och bjöd på ganska behaglig löpning, i och med att den mestadels var flack. Några sköna utförslöpor fanns också med 🙂 Som vanligt bjöds det på massor av förströelse innan loppet och konfrencier var, som alltid, Peter Siepen. Uppvämningen sköttes på ett utomordentligt sätt av peronal från IKSU och den fick upp ångan hos de flesta deltagarna.

Jag valde att inte starta i första startgruppen, så när starten närmade sig stod jag snällt tillsammans med damer med handväskor, gångstavar, hundar och barnvagnar och tittade när de tuffa tjejerna stack iväg!

 

Och min egen insats, då? Jo, jag är nöjd, med tanke på att det var säsongens sjunde löppass och att det var väldigt, väldigt, väldigt svårt att komma in i någonsomhelst löprytm (tanterna, gångstavarna, hundarna och barnvagnarna…)

Nu är vårsäsongen avklarad och jag kan fokusera mer på min insats i Tjejmilen i september! Hur det än går, lär det gå bättre än förra året, när jag knatade runt med kraftigt ryggskott!

Etiketter: , ,

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.