Evelina Fail

Av , , Bli först att kommentera 2

Tja, för den som inte har förstått det så sket sig allting. Jag är nu åter i Sverige och flyttar väldigt snart till Umeå och ska lika snart börja plugga på universitetet. Har mina närmaste fyre, fem åren utstakade framför mig och kommer innehålla mycket lagboksbläddring då jag ska ta mig an att plugga till jurist.

Bli först att kommentera

Så jäkla packad

Av , , 2 kommentarer 7

Japp, Imorgon bär det iväg. Med destination Lycksele. Flyger Minneapolis – Chicago – Frankfurt-Stockholm-Umeå. Det har inneburit att jag har tvättat och packat hela dagen. Och bakat en sverigekaka för att hedra mitt land och vara patriotisk. Och för att äta. Till alla intresserade har jag faktiskt vikt alla kläder (och ja, med betoning på ‘vikt’, och inte ‘alla’ eftersom jag intre brukar vika mina kläder). Jag har till och med vikt mina underkläder. Jag förstår inte hur, men jag har mer plats nu än när jag for hit. Jag far hem med två skopar mindre än jag kom hit med, men ändå är väldigt mycket i väskan nytt. Okej väldigt var väl att ta i, men en och annan ny grej har jag ju. Mitt handbaggage är tomt den här gången men kommer bestå av resehandlingar, dator och smink. Puss på hemfärd.

2 kommentarer

Juan lasergun

Av , , Bli först att kommentera 1

Jag har fått sneakat en peak in till familjen vapenskåp där jag höll i tv å pistoler och en revolver. Riktiga copguns var det också. Jag frågade vad som krävdes för att ha en pistol i USA och fick tydliga instruktioner:

  1. Gå till affären
  2. Köp en pistol

Nada más. Jag fick också en lektion i hur underbart det är med pistoler och hur konstitutionen säger att alla har rätt att bära vapen. Jag kan faktiskt säga att jag verkligen förstår varför den finns och varför den skrevs under. På 1700-talet.

Bli först att kommentera
Etiketter: , , ,

Patienten

Av , , 1 kommentar 3

Om tre timmar vet jag vad jag ska göra i helgen. Antingen flyttar jag till en annan del i USA eller så flyttar jag tillbaka till Sverige. Oavsett vad som händer så är jag supernöjd med att ha sett trailern till Sutter Island. Boken var riktigt bra (ända fram till slutet, fattar fortfarande inte det så jag låter filmen visa mig det). DiCaprio spelar Teddy och jag längtar tills jag kan se filmen. Måste nog boke en biokväll med Mamma, Pappa och Elin, eftersom de också läst boken.

 

1 kommentar

Lite action igen

Av , , Bli först att kommentera 4

Skickade ett mejl inatt till Cultural Care så det förhoppningsvis skulle bli lite action redan innan jag vaknade. Det blev action! Nu är jag åter igen utan matchning. Så nu ska jag försöka ta mig till stranden för att invänta telefonsamtal medan jag läser Frankensteinboken.

Bli först att kommentera

Pratar ni franska i Sverige?

Av , , 1 kommentar 3

Gårdagen var en kväll som jag kommer att komma ihåg i framtiden då jag tänker tillbaka på min tid i USA, särskilt om jag far hem nu. Till att börja med så sög kvällen då jag satt och lyssnade på tyskarna medan de pratade. En ursäktade sig efter dryga halvtimmen och sa ungefär "oj, du förstår ju ingenting". Och eftersom jag inte vill att jag inte ska förstå någonting summerade jag halvtimmens prat i några meningar, på engelska, så de skulle förstå att jag visst inte var okunnig. Kanske ett dumt drag eftersom de verkligen bara fortsatte att prata tyska. Men jag vill ju inte att någon ska tro att jag är dum i huvudet.

Efter det drog vi till Spin igen. Jag räknade timmarna till hemgång och hade ingen lust att fara ut, men var så illa tvungen. Väl inne och efter en timmes tafatt trippande på dansgolvet träffade jag en av killarna som skrev på mig första gången jag var på Spin. Killen var galet rolig, knäpp och dessutom rätt så snygg och bra på dansa. Hans svettproduktion var mer än ymnig, men vad gör det när man har chansen att komma undan tyskarna för att dansa med en kille med självdistans? Efter några, vad jag förmodar att de är, lögner om en tidigare karriär som modell i Egypten och en massa dödslyft och skratt var det dags för hemgång.

På hemvägen träffade jag en man

- Hej, känner du igen mig? Jag ser dig varje dag men har varit för blyg för att prata med dig, sa han.

- Hej, jag tror jag känner igen dig, sa jag.

- Jag heter Sam och kommer från Jamaica och gillar dig. Skulle jag kunna få ditt telefonnummer?

- Jag heter Evelina och kommer från Sverige. Visst

- Oh! Parle vous francais?

- Nej, i Sverige pratar vi svenska. Kan jag inte få ta en bild på oss två?

Jag gav kameran så hon kunde fånga mig och min 2m-2,10m långa jamaican till friare på kort.

 

1 kommentar
Etiketter: , ,

Spin på kvällen

Av , , Bli först att kommentera 2

För er som undrar hur det ser ut på klubben dit jag går hade jag spelat in en snutt åt er. Jag var där ikväll igen. Men ska nog bearbeta allt superkul som hände under en god natts sömt och sen dela med mig. Tjejen som dansar i mitten är för övrigt den mest påklädda. Alla andra dansar på pålar efter kanterna.

Bli först att kommentera

Oh, Uje

Av , , Bli först att kommentera 1

Förresten var jag på Spin igår igen. Jänkarna kan fortfrande inte dansa. Mina ben dog i halvlek så jag satt väldigt mycket sista tiden. Jag såg en kille som var fin se något fruktansvärt. Han såg lite ut som Uje Brandelius fast en finslipad version. Mums.

Bli först att kommentera