Modebrud.se

Den ultimata 2016 brudklänning guide

White har inte avskrivits av designers som nummer ett bröllop nyans, men de har lagt mer krydda till färgval av en brud.

colourweddimgdresses2016trend1-680x465

Spåra tillbaka till den globala värld bröllopsklänningar, har designers har skära ned på användningen av hårda material, som omfattar lättare skira tyget. Det har varit spets, chiffong, den fina silks- som kunglig siden och andra- skära ner på volymen av klänningar. De verkar och känns lätt och änglalik. Denna stora inslag sågs också vid 2016 Kampala Fashion Week (KfW) bana, Designer Morine från Morine designers skickas ut det stora bröllopsklänningar-i spets, broderade spetsar, blommig spets och chiffong.

ovanliga silhuetter
Designers har berättat för oss att 2016-2017 brudklänning trend handlar om att välja de ovanliga siluetter; som de överdrivna bågar, de störtar V-halsar, broderade blommor och breda ben overall. Morine gav oss mycket av de ovanliga silhuetter i hennes 2016- KFW samling.

skiktning
Var inte rädd för att försöka skiktning trenden på din stora dag. Designers har berättat detta 2016 att skiktning är chic och elegant. Så om du är den typ av bruden som inte vill ha en hel del uppmärksamhet runt brast område när du bär störta V hals eller obekväm med overall; lager den över med en ren beskärs topp, klänning, tunika eller sjal. Morine visade oss hur denna teknik kan uppnås på KfW.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.