Modebrud.se

Leopards racing: Korta klänningar, höga klackar och en ”dödlig buzz”

Stjärnan som lyser starkast på öppningsdagen av julen på Leopards är traditionellt Bono – men med U2 sångaren sägs vara uppbundna med ”familjeåtaganden” i år det var solen som stal showen.

Mermaid Sleeveless High Neck Chiffon Sweep/Brush Train Lace Dresses
Under ett tak av klarblå himmel, unga kvinnor i skrämmande kort klänningar och unga män i horrifyingly blanka tredelade kostymer vacklade och swaggered genom vändkorsen från långt före middagstid.
Många sprang mot barer prickade runt banan som om de aldrig hade sett sådana saker innan.

Det fanns en hel del människor som kämpar för att stanna på sina fötter under hela dagen – även om det var skyhöga klackar snarare än alkohol som hade många promenader med nåd och samordning av ett nyfött föl.
Mötet brukade vara en favorit stampa grund av de politiska klasserna, men de var nästan lika tunn på marken i år som rockstjärnor.
Hade det inte varit för närvaro av ministern för social trygghet Leo Varadkar, som blandade godmodigt med publiken, skulle räkningen har varit noll.
Han fick sällskap av mer än 14.500 andra racegoers, nästan 3000 jämfört med föregående år nummer.

Öppningsdagen hade debiterats som en bitter duell mellan Willie Mullins och Michael O’Leary efter paret berömda delas i en rad över träningsavgifter i september förra året.
Men eventuella fyrverkerier mellan Mullins-tränade Min och O’Leary ägda Identity Thief rann ut i sanden vid mittpunkten av den Racing Post Nybörjare Chase, när Ryanairs chef häst misslyckades med att ta bort.

Identity Thief drogs upp efter att hoppa dåligt från start – och ryter från läktaren som Min romped hem, styrs av Ruby Walsh, var en tydlig indikator på sin skenande favorit status.
Emer O’Brien från Rathmines gjorde henne Leopards debuten och hon medgav att veta något om hästar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.