Modebrud.se

Fashion Council WAs Swim + Resort Series 2017

Solen, sanden och havet kommer att firas i all sin ära på de hetaste bananshowerna i WA, när Fashion Council WA presenterar sin fjärde Swim + Resort Series

Picture: Rex Features / Splash News

Njut av en helg med avslappnade sommarvibbar, pittoreska vyer som soluppsättningarna och det bästa av SS17 / 18 resort och badkläder samlingar.

Transporteras till Rococos skönhet i 1700-talet när Sealander går ner på landningsbanan. Understödd av en känsla av sultrig aftonglamour, omfattar samlingen utarbetade mönster, förgyllning, dekorativa målningar och en palett av ljusa pasteller. Denna romantiska upplevelse står bredvid en 80-talskvist med förstorade färger, överdådiga material och silhuetter av överdrivna proportioner, vilket ger en känsla av ljushet och rörelse som överstiger tiden. Det är ett nytt humör för slitage, där kvinnligheten är i full kraft.

Infunderas med samba själ, strömmar kläderna som om de drivs av musik och dans, med klänningar, kaftaner, bikinier och tillbehör med en eklektisk atmosfär. Märkets signaturstörningar skrivs genom ett kalejdoskop av färg, från Aztec-grafik till leopard, botanik, frukt och tropiska fåglar. Gå vilse i firandet och flytta till takt eftersom denna flamboyanta samling sätter på en energisk parade.

Kicking off en eftermiddag på City Beach med det senaste sommarutseendet, kommer den här unika stranden bana att presentera utväg kryssning och simma stilar för både kvinnor och män.

Våra finaste lokala designers, inklusive Ambra Maddalena, Amore + Sorvete, SKYE, Kirrikin Summer, Morrison, Ocean Zone, SEI Bella Aqua Wear och SKYE & Staghorn kommer att samlas för att visa upp obunden kreativitet och utsökt hantverk.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.