Modebrud.se

Fantastiska våren Tävlings Klänningar

Vårtävlingssäsongen är stressigt, vi får det. Det finns biljetter att sortera, en nyfärgad solbränna att blekna, rötterna ska röra upp och de stora biljettskorna för att spara på. Och innan du vet det, har du krossat huvudbonader, åkattraktioner och till och med punktering-tips, men glömde att få den damnaste klänningen.

Turn to a pop of Gen Z Yellow in this Alice McCall beauty. Add yellow-toned heels and a blush-pink hat for extra effect.

Dress, $490, Alice McCall at [davidjones.com.au](http://shop.davidjones.com.au/djs/en/davidjones/soiree-dress-1666-21295344--1|target="_blank"|rel="nofollow").

David Jones offers same-day delivery for Sydney residents, and same-day pick ups for all Australian stores.

Om du har lämnat inköpet av dina tävlingsdagstrådar till elfte timmen så är ditt nästa steg att hitta din perfekta klänning i en butik som kommer att få det till dig på under 24 timmar. Lyckligtvis har vi gjort allt benarbete för dig, så du måste bara slå ’Lägg i kundvagnen’.

Här är nio fantastiska rasdags perfekta klänningar som kan vara på din dörr och under din fascinator på nolltid.

Ingenting säger ”för tillfället inspiration” som broderie anglaise spetsar och ballong ärmar. Lita på oss. Koppla den här skönheten med ett gyllene kronliknande huvudband, några läckra strappyskor och en slicka av rosa läppstift.

David Jones erbjuder leverans på samma dag för Sydney-invånare, och samlingsdagar för alla australiensiska butiker.

En strukturell draktor är det ultimata mittstycket, och det går med nästan vad som helst. Gå klassiskt med svarta tillbehör, eller lägg till ett slag av färg via några technicolor skor och / eller huvudbonader.
MyChameleon erbjuder leverans på samma dag.

Vänd dig till en pop av Gen Z Yellow i denna Alice McCall skönhet. Lägg till gultonade klackar och en rosa rosa hatt för extra effekt.
David Jones erbjuder leverans på samma dag för Sydney-invånare, och samlingsdagar för alla australiensiska butiker.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.