Modebrud.se

Meghan Markles modeval är en boon till hennes antagna Kanada

Sedan tidsåldern – eller när kreditkort uppfanns – var royals går, följer avgifter. Det finns Kate Effect, som har hjälpt till att flytta A-line och kneelängdsprodukt i nästan ett decennium nu. Sedan kom George Effect, och kort därefter kom den jämnare Charlotte Effecten. (Det började med filten hon svängde på den dagen hon mötte världen 2015.) Och som man kanske redan har förutsagt har Markle Effect gått starkt eftersom det blev klart att skådespelerskan Meghan Markle var seriös med henne nu- fästman, prins Harry. Vad skiljer Markles detaljhandel push från de andra, är dock dess unika kanadensiska böjd, enligt rapportering från The Cut.

71Ckf_u2GvL._SL2555556_

Markle växte upp i södra Kalifornien, men har bott i Toronto i sju år, där hon filmade USA-serien Suits. Det var också där hon var vän med sin stylist Jessica Mulroney, som också har arbetat med Sophie Grégoire-Trudeau, premiärminister Justin Trudeaus fru. Mulroney klädde Markle för måndagens tillkännagivande, per damtoalett dagligen. De valde en $ 750 vit päls av Ontario-baserad märke LINE etiketten och örhängen av Birk. Kappan utsåg ”inom några minuter” enligt varumärkeets grundare och president John Muscat trots att dess webbplats kraschade flera gånger på måndagen. Muscat berättade för WWD: ”Vi är inte ett stort företag och det är slutet på säsongen så vi lagrar inte mycket av dessa rockar. De är alla handgjorda. ”

Markles engagemangsalternativ val visade att hon fördubblas på kanadensiska märken även när hon kommer in i kungafamiljen. Mackage, den högklassiga ytterklädseln, fick sätta på sin läderrock efter att ha klädd det till Invictus Games i september, sa co-grundarna The Cut (och lycka till att hitta den i din storlek även nu). Hon parade det med en klänning från Aritzia, det Vancouver-baserade snygga mode-märket med en stil liknar en minimalistisk Zara. Märket är en av hennes favoriter, det verkar. En snabb bläddra genom en Markle modeblogg som ”Meghan’s Mirror” hittar henne i Aritzia samt andra kanadensiska favoriter från Sentaler till Soia Kyo till Smythe. Bara förra året designade hon gäst en linje för dammsäljaren Reitmans.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.