Veronica Berggren, Liberalerna

Liberalerna Västerbotten – öppnar upp möjligheten för människor att engagera sig i politik

Västerbottens Folkblad skrev i onsdags om Liberalernas försök att engagera fler i politiska uppdrag genom öppna nomineringar. Du kan läsa mer om resultatet i länken nedan: http://www.folkbladet.nu/1824587/experiment-for-att-hitta-nya-politiker-sa-gick-det

Så här såg det ut för fem månader sedan då länsförbundet presenterade sin idé och Andreas och jag gjorde en spontan live-video till vår Facebook-sida.  https://www.facebook.com/liberalernavasterbotten/videos/1131429893607549/

 Liberalerna Västerbotten har även gjort en liten video med en snabb-genomgång av kandidater till Riksdagsvalet 2018. Om du följer länken ovan kommer du in till Liberalerna Västerbottens Facebook-sida.

strat1

Bilder från strategidag i slutet av februari, i Umeå

 strategidag2

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>