Veronica Berggren, Liberalerna

Björnen sover – inte längre

Norran skriver idag om Barbro som var ute på promenad.

http://norran.se/nyheter/barbros-promenad-fick-avbrytas-efter-bjornspar-i-snon-801388

Jag tycker inte om björn. De är obehagliga. Den som har googlat ‘björn utan päls’ kanske tycker detsamma. För mig består rädslan i att de ska ge sig på hästarna. Nu har grannen avverkat lite skog så det blir lättare att hålla koll på de djur som befinner sig i närheten. Hjortarna drar sig tyvärr fortsatt hitåt, för att äta hos oss och hos grannar. Man ser spillningen nu när det töat kring gården.

Här hoppas vi på riktigt varma dagar så att företaget får göra klart städningen av vinterhagar. Det hade varit skönt om gården töade också. Den som på Facebook följer trädgårdssidor ser att södra Sverige odlar. Den som följer landsbygdsminister Sven-Erik Bucht ser att han nyss promenerade på snötäckta områden. Det är Sverige, just idag.

Etiketter:

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>