Modernisera kommunallagen- det är på tiden!

Regeringen har nu lagt proposition om förbättringar (läs: modernisering) av kommunallag.

Utifrån demokratiutredningen har man tittat på ett antal förbättringsområden, däribland föräldraledighet.  http://www.regeringen.se/pressmeddelanden/2017/04/kommunalrad-far-mojlighet-till-foraldraledighet–beslut-om-moderniserad-kommunallag/

Detta med en webbaserad kommunal anslagstavla gör att vi även måste påskynda arbetet med att tillgängliggöra för alla. Det vill säga: det är dags för att sparka igång arbetet med det jag skrev om för några år sedan, och som här nedan beskrivs på ett mer utförligt sätt, av Liberalerna i Stockholm: http://stockholmsbloggen.se/arsrika-sjalvklart-ska-mormor-kunna-skajpa-fran-aldreboendet/

Etiketter: , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>