Veronica Berggren, Liberalerna, Nordmaling

Stärk biståndet till flickors utbildning

I dagens Norran skriver två kvinnor från Liberalerna: Birgitta Ohlsson och Maria Lundqvist- Brömster om biståndet till flickors utbildning. Se länk nedan:  http://norran.se/asikter/debatt/stark-bistandet-till-flickors-utbildning-799912  

På engelsklektionerna i språkintroduktion använde jag mig i höstas av ett TED-talk i ett tema-arbete om just vikten av flickors skolgång. Det ledde till många bra diskussioner med erfarenheter från hela världen. Här nedan finns länken till Sakena Yacoobihttps://www.ted.com/talks/sakena_yacoobi_how_i_stopped_the_taliban_from_shutting_down_my_school

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>