Veronica Berggren, Liberalerna

Fokus på kvalitet och tillgänglighet i skolans värld

 Christer Nylander (L) - Liberalernas utbildningspolitiska talesperson och vice ordförande i riksdagens utbildningsutskott. Lisa Flinth (L) – Ordförande Utbildningsnämnden, Landskrona. Camilla Mårtensen (L) – Ordförande Bildningsnämnden, Kävlinge. Christer Rasmusson (L) – Ordförande Barn- och Utbildningsnämnden, Helsingborg. Torbjörn Ekelund (L) – Ordförande Bildningsnämnden, Svalöv.  Dessa ovan nämnda Liberaler frågar sig i Expressen den 18:e april 2017 var eleverna i Skåne ska gå om Reepalus förslag går igenom. Se text nedan: http://www.expressen.se/kvallsposten/debatt-kvp/var-ska-eleverna-ga-om-reepalus-forslag-gar-igenom/

kunskapfrihet

  • Det gäller att dessa 650 miljoner används på rätt sätt och inte går in i den generella kommunala budgeten”, menar Åsa Fahlén. Åsa Fahlén, ordförande för Lärarnas Riksförbund kommenterar vårbudgeten i länken nedan, tillsammans med övriga fackförbund, i Dagens Industri den 18:e april 2017. http://www.di.se/nyheter/facken-ger-budgeten-tumme-ned/

 

  • Imorgon, torsdagen den 20:e april lämnar Skolkommissionen sitt slutbetänkande till utbildningsminister med flera. Förslaget ska syfta till höjda kunskapsresultat, förbättrad kvalitet i undervisningen och en ökad likvärdighet i skolan. Skol-Sverige har väntat och räknat ned till denna dag.

 

———————————————————————————————————————–

 profilbild

Veronica Berggren   

loggan

Läser just nu:

partiledaren

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>