Veronica Berggren, Liberalerna, Nordmaling

Haddad om rekrytering och att stoppa avhoppen från polisyrket

”Liberalerna tror heller inte att Sverige når bättre polisverksamhet med sänkta antagningsregler och slopade begåvningstester. Frågan om rekryteringen till polisutbildningen har vi lyft i flera riksdagsdebatter. Regeringen har trots detta inte vidtagit en enda åtgärd som skulle öka söktrycket till polisutbildningen – eller för att stoppa avhoppen från polisyrket. Dessa delar hänger ihop”.

Roger_Haddad

Läs Roger Haddads replik i sin helhet på DN:

http://www.dn.se/debatt/repliker/avgorande-locka-tillbaka-poliser-som-slutat/

För friheten behöver Sverige Liberalernas svar på rättspolitiska utmaningar

Den 23:e maj bjuder Liberalernas länsförbund och Umeå kommunförening in nya och gamla medlemmar till Rättspolitisk medlemskväll i Umeå, Folkets hus, med start klockan 18.00. Om du är intresserad, anmäl ditt intresse till närmsta Liberal så fixar de med fika till alla som vill delta.
 Roger Haddad är Liberalernas talesperson i rättspolitiska frågor och besöker Liberalerna Västerbotten för att prata om Liberalernas politik inom det rättspolitiska området och de stora utmaningar som finns för att trygga samhället.

 .

Etiketter: , , , , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>