Veronica Berggren, Liberalerna

När människor tänker på Liberalerna så borde ordet miljö vara bland det första som dyker upp

Lars_Tysklind

Lars Tysklind , riksdagsledamot och miljöpolitisk talesperson för Liberalerna skrev den 5:e maj tillsammans med Eva Casterberger, Liberalerna Trollhättan om Liberalernas miljöpolitik.

” I valet 2014 utsågs till och med Liberalerna av Naturskyddsföreningen till det mest naturvårdsvänliga partiet i Alliansen. Och vi är helt klart på frammarsch i dessa viktiga frågor.

I höst ska Liberalernas nya miljöprogram diskuteras och antas på landsmötet. Detta program lades nyligen fram och benämns ”Grön liberal politik – för en klimatsmart framtid”.

Programmet spänner över områden som handlar om klimatsmarta transporter, energisystem, ekonomiaspekter, naturvård ur olika aspekter, frågor om bra mat och om sätt att få hållbara städer. Kommunerna är ju de viktigaste motorerna i det svenska miljöarbetet och det skiftar mycket från kommun till kommun hur arbetet kring miljö bedrivs.”

  •  En bra miljö är viktigt på alla sätt för oss medborgare. Den ger oss en livskvalitet som vi alltid måste stå upp för och försvara.

 frihet

  • Vi liberaler vill på olika sätt förändra människors beteenden utan tvång och piska och med respekt för individen. Men på ett sätt som gynnar vår miljö. 

Ttela, se länk:

http://www.ttela.se/%C3%A5sikt/debatt/l-tar-plats-kring-gr%C3%B6na-fr%C3%A5gor-1.4264516

 

Etiketter: , , , , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>