Fyra miljoner till säkerhet för den judiska minoriteten

 

Det är mycket välkommet att det satsas på säkerhet för den judiska minoriteten. Allt för länge har många varit rädda för att besöka en synagoga eller bära en davidsstjärna runt halsen. Det är naturligtvis helt oacceptabelt att det ska vara så. Synagogorna behöver ett tillskott av medel för att kunna öka säkerheten.

Alliansregeringen satsar nästa år fyra miljoner kronor för att öka säkerheten och minska utsattheten för den judiska minoriteten. Det är oerhört olyckligt att dessa säkerhetsarrangemang ska behövas. Antisemitism behöver ständigt avslöjas och bekämpas så även i Umeå. I ett demokratiskt samhälle kan vi aldrig acceptera att människor utsätts för hatbrott och trakasserier.

 

 

  

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>