Verksamhetsbesök i Holmsund

Idag har jag besökt Holmsunds dagcenter för att lära mig mer om verksamheten som de bedriver. Trots att jag själv har suttit i Holmsund Obbolas kommundelsnämnd under åtta år har jag aldrig besökt denna verksamhet tidigare. Det var intressant att lyssna till de arbetstagare som var på plats och de hade förberett flera frågor om Kristdemokraterna.

Jag och Helena som arbetar på dagcentrat framför montern med de alster som de tillverkar. Perfekta julklappstips!

Etiketter: , ,

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>