Tillbaka efter semestern

Första dagen på stadshuset efter semestern och det känns riktigt bra. Datorn startade utan problem, alla lösenord fungerade och det har varit ovanligt lugnt på mailfronten medan jag har varit borta. Förutsättningarna för en bra jobbstart finns där.

Semestern växlades mellan hemmaplan i Holmsund och i stugan vid Bjuröklubb. Det blev en lugn sommar med fokus på vila och tid med barnen. Jag vet inte hur många böcker jag har läst eller hur många olika spel vi har spelat, men klart är att antalet dopp i havet har varit betydligt färre jämfört med förra sommaren.

Det har dock inte bara varit helt ledigt i sommar. Under den större delen av juli månad var jag ansvarig för ordförandebeslut i socialnämnden vilket innebar att jag var tillgänglig på telefon dygnet runt. Det är en telefon som man aldrig vill ska ringa och när den gör det vet man att det är ett ärende som berör. Trots att vi är många som har haft en fin semester eller barn som har härliga sommarlov så är det långt ifrån alla som får uppleva samma sak.

Jag har inte varit speciellt aktiv med att blogga tidigare eftersom det ibland känts som en stressbelastning och någonting som man bara måste hinna med. Andra gånger när jag har läst bloggar har känslan av sandlåda infunnits där endast bloggförfattarens "sanningar" om sakfrågor och politik får stå oemotsagda. Det må väl vara, men när andra politiker eller personer skriver felaktigheter om Kristdemokraterna då blir bloggen ett utmärkt verktyg. Återstår att se hur ofta det blir.

 

Etiketter: , ,

2 kommentarer

  1. Hans-Inge Smetana

    Välkommen tillbaka Vera! Inte får du sluta blogga inte. Om Kristdemokraterna ska vara den sociala rösten inom alliansen så måste den rösten ljuda från många håll, i alla komuner. Så även från din blogg. Men detta med spade i sandlåden kan ligga en del sanning i. Jag för min del försöker inte ha en spade utan en grävskopa 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.