DET VIKTIGASTE

Du vet väl vad som är viktigast för ditt liv? - JESUS!

Från krig till mirakel med Jesus

Av , , Bli först att kommentera 0

Missa inte min intervju Saima Eisenschmidt – Från krig till mirakel med Jesus!

https://www.apg29.nu/saima-eisenschmidt-fran-krig-till-mirakel-med-jesus-29778

Saima Eisenschmidt som har varit med om ett fantastiskt spännande liv med Jesus. Från andra världskriget i Estland till Sverige och mirakel med Jesus!

Saimas pappa blev skjuten i Sibirien under andra världkriget. Som litet barn flydde hon med sin mamma från Estland till Sverige. Som 11-åring blev Saima frälst och under sitt liv har hon varit med om många under där Jesus har botat henne själv och andra människor från sjukdomar!

Christer Åberg

Bli först att kommentera

Christer Åberg om dom och frälsning

Av , , Bli först att kommentera 0

Ett allvarligt och mycket aktuellt budskap av evangelisten Christer Åberg som är helt rätt i tiden!

Bli först att kommentera

Vet du om att du inte har några garantier för morgondagen

Av , , Bli först att kommentera 0

Bloggevangelisten Christer Åberg ställer frågan.

https://www.apg29.nu/osarbar-29480

Bli först att kommentera

Har du tagit emot Jesus Kristus?

Av , , Bli först att kommentera 0

https://www.youtube.com/watch?v=ikaygVV6gyo

Christer Åbergs tankeväckande video om osårbarhet.

Har du tagit emot Jesus? Gör det innan det är försent. Jesus är det bästa som kan hända dig! Miljontals människor kan vittna hur deras liv har blivit förvandlade då de tog emot Jesus som herren i sina liv och blev frälsta!

Vill du bli frälst och få alla dina synder förlåtna? – Be den här bönen:

Jesus, jag tar emot dig nu och bekänner dig som min Herre och Frälsare. Jag tror att Gud har uppväckt dig från de döda. Jag ber om förlåtelse för alla mina synder. Tack att jag nu är frälst. Tack att du har förlåtit mig och tack att jag nu är ett Guds barn. Amen.

Tog du emot Jesus i bönen här ovan?
» Ja!

Artikeln många uppskattar: Du ska inte mata trollen
https://www.apg29.nu/du-ska-inte-mata-trollen-29478

I närbild med Christer Åberg
https://www.himlentv7.se/vod/player/50647/

Christer Åbergs starka bok:
https://www.apg29.nu/den-langsta-natten-christer-abergs-starka-bok-27035

https://christeraberg.blogspot.se/
https://ehjff.blogspot.se/
https://borlasa.blogspot.se/
https://gautnu.blogspot.se/
https://snartkommerjesus.blogspot.se/

Bli först att kommentera

Christer Åberg önskar God Jul och ett riktigt Gott Nytt År

Av , , Bli först att kommentera 0

En härlig video från Apg29 med Christer Åberg!

https://www.apg29.nu/a/58d

Bli först att kommentera

Christer Åbergs skryt

Av , , Bli först att kommentera 0

Se programmet här på Himlen TV7

Christer är en känd bloggare bland både kristna och icke-kristna i Sverige. Han erbjuder Jesus som svar på aktuella samhälleliga och personliga problem. Programledare är Daniela Persin.

Besök Christers blogg: www.apg29.nu.

I närbild
Ett andligt intervjuprogram med varierande gäster där vi får höra deras vittnesbörd om hur Gud har verkat i och genom deras liv samt vad de har lärt sig på vägen. Programledare är Daniela Persin, kanalchef för Himlen TV7.
personporträtt, samtal, vittnesbörd

Bli först att kommentera

Är #Metoo hat?

Av , , Bli först att kommentera 0

Efter #metoo: Sexprogram i TV för tjejer Riktigt bra sex – nu också för tjejer. Efter #metoo börjar nu SVT ett program om sex för tjejer: ”Riktigt bra sex – nu också för tjejer”. De har alltså inte lärt sig nånting om #metoo-kampanjen. Eller är det bara dubbelmoral och spel för gallerierna alltsammans?

#MeToo-konspirationen Det är inte för intet jag får funderingar på om det finns en konspiration bakom #MeToo-kampanjen.

 

 

#Metoo-konspiration – Apg29 utsatt för hackersabotage

Hackersabotage mot Apg29 under fredagskvällen

..

Bli först att kommentera

Bloggen Apg29 och evangelisten Christer Åberg

Av , , Bli först att kommentera 0

Christer Åberg - Grundaren till Apg29.nu.

Evangelist Christer Åberg.

Om du undrar vem som driver Apg29.nu så kommer det en kort presentation av Christer Åberg här!

Hej!

Mitt namn är Christer Åberg och jag har en utpräglad klassisk evangelistkallelse på mitt liv. Min stil är folklig, vilket gör att människor blir glada och får lätt till skratt, jag spelar de klassiska väckelsesångerna med ukulele och gitarr. Min förkunnelse är enkel och handlar om Jesus och hur man blir frälst.

Jag pressar aldrig folk eller använder dem som objekt, inte heller använder jag manipulativa tricks, utan människor ska känna sig trygga, både de ”kyrkvana” och de mindre kyrkvana. Jag har stor respekt för människors fria vilja och integritet.

Jag har varit frälst sedan 1984, gått i två bibelskolor och tjänat Jesus i olika församlingar, men också rest runt i Sverige och i utomlands med sång, musik och förkunnelse om Jesus. Vid ett tillfälle var jag till och med anställd i Skandinaviska turistkyrkan på Teneriffa, Kanarieöarna. Jag har också under flera år varit en del av evangelisten Lennart ”Nenne” Lindbergs team.

Jag är är född 1964 och bor i Äng utanför Nässjö och har en dotter som är född 2006. Är änkeman sedan 2008 då min fru och lille son dog två dagar innan julafton. Detta skriver jag mer om i min uppskattade bok Den längsta natten, utgiven av Semnos Förlag 2016.

Jag driver en kristen blogg som heter Apg29.nu. Den är evangelisationsinriktad, talar om Jesus och hur man blir frälst. Bloggsajten har tusentals besökare varje dag och är en av Sveriges största privata kristna bloggar. Under årens lopp har några hundra blivit frälsta som har besökt bloggsajten.

Förutom detta har jag tidigare under flera år arbetat inom äldrevården som undersköterska i  bland annat  i Nässjö, Norrköping och i Jönköpings kommun.

Vill ni ha ett besök av mig? Ring! Mejla! SMS:a! Jag kommer vid mån av ledig tid!

 

Med vänlig hälsning

Christer Åberg

 

Tips:

 

Under den högstes beskydd

Ps 91:1 Den som sitter under den Högstes beskydd och vilar under den Allsmäktiges skugga, 2 han säger till Herren : ”Min tillflykt och min borg, min Gud som jag litar på.” 3 Han ska rädda dig från jägarens snara och den härjande pesten. 4 Med sina fjädrar täcker han dig, under hans vingar finner du tillflykt. Hans trofasthet är sköld och skärm. 5 Du ska inte frukta nattens fasor, inte pilen som flyger om dagen, 6 inte pesten som smyger i mörkret eller sjukdomen som härjar mitt på dagen. 7 Tusen kan falla vid din sida, tiotusen vid din högra sida, men dig drabbar det inte. 8 Du ska bara se det med egna ögon, bevittna hur de gudlösa får sitt straff. 9 Du har sagt att Herren är ditt skydd, du har gjort den Högste till din tillflykt. 10 Inget ont ska drabba dig, ingen plåga närma sig din hydda, 11 för han ska befalla sina änglar att bevara dig på alla dina vägar. 12 De ska bära dig på sina händer så att du inte stöter din fot mot någon sten. 13 Du ska gå fram över lejon och huggormar, trampa på unga lejon och drakar. 14 ”Han älskar mig, därför ska jag befria honom, och jag ska beskydda honom eftersom han känner mitt namn. 15 Han ropar till mig och jag svarar honom. Jag är med honom i nöden, jag ska rädda honom och ge honom ära. 16 Jag ska mätta honom med långt liv och låta honom se min frälsning.”

Tips:

Bli först att kommentera