På plats i Lahtis

Nu är det dags att väcka upp bloggen igen efter att en legat i träda över ett halvår. Det är VM i Lahtis och Sverige har fina chanser i stort sett i varje lopp. Det största hoppet av dem alla är Stina Nilsson skulle jag säga.

För Västerbottens del är det Teodor Peterson som får bära ansvaret på sina axlar med start i morgon. Jag, Gunnar Johnsson och fotograf Torbjörn Jakobsson kommer att finnas på plats fram till teamsprinten på söndag. Jag kommer dock att försöka vara aktiv här på bloggen under hela VM och komma med mina tankar och funderingar och lite tippningar inför loppen.

Under dagarna i Lahtis kommer jag även att försöka bjuda på lite ”bakom kulisserna”-material. Vi kommer även att bjuda på både VM-magasin och annat.

Första VM-magasinet publiceras under torsdagen. Där pratar vi mycket väder och valla och har även träffat Charlotte Kalla, Johan Olsson och Teodor Petersons vallare Mats Eklund som bor utanför Umeå. Vi tippar även pallen i herrarna och damernas sprint. Jag kan bjuda på mina tips redan nu.

Herrarna:
1. Federico Pellegrino, Italien,
2. Sergej Ustiugov, Ryssland,
3. Teodor Peterson, Sverige.

Damerna:
1. Stina Nilsson, Sverige,
2. Maiken Caspersen Falla, Norge,
3. Heidi Weng, Norge.

Måste bara få skicka med denna underbara bild från när vi hämtade ut våra journalist-ackrediteringar idag.

20170222_160342

I Finland får tydligen även hundar egna ackrediteringar!

På återseende imorgon!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.