Johan Olsson tillbaka igen

Så är det äntligen dags för Johan Olsson att ställa sig på startlinjen i VM. Det här känns som det mest spännande och samtidigt mest ovissa medaljchansen hittills, för är det något man lärt sig de senaste åren är att Johan Olsson är ett medaljhopp varje lopp han åker i ett mästerskap.

Nu har han haft problem med månaden innan VM och inte kunnat förbereda sig som han velat. Där är ett stort frågetecken samtidigt som att Johan Olsson om någon kan hantera situationen. Jag väljer att vara optimistisk och jag tror på Olsson, en medalj känns rimligt, men guldet är nog vikt åt Martin Johnsrud Sundby vars stav gick sönder i slutfasen av skiathlonen där han förlorade guldet. Nu vill han ha revansch och jag tror inte att något kan stoppa honom idag. Men jag hoppas ju såklart att Johan Olsson får försvara guldet.

Ska jag tippa pallen då – Guld till Martin Johnsrud Sundby, silver Johan Olsson och brons till Iivo Niskanen.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>