Xooma Blast - Smaksatt Vatten

Xooma Blast För Att Du Behöver Dricka Mera.

Av , , Bli först att kommentera 0

Xooma Blast är en helt unik produkt. Den är gjord på naturliga ingredienser. Inga konstgjorda tillsatser, socker eller andra konstgjorda sötningsmedel. Xooma Blast förvandlar vanligt vatten till att smaka gott.

Finns i smakerna:

  • Vindruva (Xooma Blast GrapXcape)
  • Jordgubb (Xooma Blast Strawberry Lemonade)
  • Körsbär / Lime (Xooma Blast Cherry Lime)
  • Apelsin (Xooma Blast Orange)
  • Kokos (Xooma CoconutCrush)

Varje portion innehåller 1,5 måltid med frukt & grönt. PLUS varje portion ger ett anti-oxidantvärde (ORAC 2500 per påse) värt 5 portioner av frukt och grönt. Som ger ditt vatten en underbar smak. 2 flaskor om dagen (1,5 l vatten) ger RDI (rekommenderat dagligt intag av C-Vitamin). Varje dryck innehåller enbart 5 kalorier.

Varje portion innehåller enbart 7 kalorier. Xooma Blast är en av de mest hälsosamma sätt för barn och vuxna att dricka mer vatten. Barn gillar inte Xooma Blast. De älskar Xooma Blast. Från egen erfarenhet kan jag säga att ha 2-3 flaskor Xooma smaksatt vatten i kylskåpet inte bara ger piggare barn, utan även mindre behov av tilltugg mellan målen.

1 påse på 4 gram räcker till 750 ml dryck Vill Ni har en mildare lemonad så är det bara att tillsätta mer vatten. Som lättdryck fast nyttigt och inga tillsatser. Xooma Blast kan hjälp dig att bibehålla god hälsa, vikt.

Vad Är Magin i Xooma Blast?

Vatten. Om vi dricker tillräckligt med vatten så skulle vi må bättre och äta mindre. 80% av all hunger efter middag är törst. Men vi blir lurade att tro att vi är hungriga. Människor som har bibehållen vätskebalans blir mindre hungriga, om alls efter middag.

Men i dagens samhälle får vi inte i oss vatten nog. Och hur gott är det att dricka vatten när man inte är törstig? Men om vattnet smakar Kokos, Vindruva, Jordgubb utan att tillsätta socker eller sötningsmedel plus enbart 5 kalorier. Då blir allt lättare.

Xooma Blast gör helt enkelt att du dricker mer vatten. Mår bättre då vår kropp bestående av 70% vatten blir bättre fungerade när den inte har brist på vätska. Du kan bli kund hos Xooma Worldwide och beställa hem dina egna Xooma Blasts.

http://www.xoomablast.se