Sommarlov

 Nu är jag klar med alla ämnen jag läst på Storumans Folkhögskola. Så nu hoppas jag bara att jag kommit in på de program jag sökt till på Umeå Universitet.

Kommer jag inte in vet jag inte vad som händer till hösten… att leva på bidrag vill man ju inte göra, fast borgarbrackorna tror att svenska folket vill det. Då blir det kanske till att flytta igen fast det vill jag inte… inte än iallafall. För första gången på många år känner jag inte en oro i kroppen… att jag inte trivs där jag bor och vill flytta. Jag trivs här i Balsjö!

Det har kommit till min kännedom att det finns dom som tror att vi har städhjälp på kommunens kostnad, men det är så fel….

Det finns en kvinna som kommer hit några dar i veckan, men hon kommer inte hit för att städa åt oss… det kan och gör jag och min familj själv. 

Min man fick en stoke för snart 3 år sedan och efter det behöver min familj och jag extra stöd, så mkt kan jag berätta… men det verkar som de finns de som är avundsjuka på det och till dom kan jag bara säga….. varsegod! Vi kan byta situation, men det betyder att en vuxen i ER familj blir funktionshindrad av en stroke och minst ett ev två barn får funktionshindret ADHD.

MEN det finns även underbara människor i vår närhet som förstår problemen vi har i vår familj, ni vet vilka ni är….. och till er säger jag bara TACK för ert stöd!

Sen hoppas jag bara att allt skitsnack som existerar i vår vackra kommun slutar, Bjurholm skulle bli vackrare då…..

 

Den här videon med Metallica tillägnar jag Johan Henriksson som dog 7/4 2010

3 kommentarer

  1. Isak

    Har läst dina inlägg och du skriver bra. Har själv haft
    ett antal strokar, och det är inget som man önskar sina
    värsta ovänner. Man får kämpa på och lära sig både skriva
    och gå. Hoppas att det ordnar sig med studierna. Och att
    vi får ett regeringsskifte till hösten. Lycka till!

  2. Lena

    Den dära låten kommer alltid att påminna om Johan.. Vissa dagar är jag så arg på honom.. att han lämnade mig att ensam ta hand om barnen.. Men vad kan jag göra åt det? Å att han låter S lida som hon gör idag… Hoppas att hon börjar må bättre snart..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.