Fler leveranser

Nu är det väldigt länge sedan jag gjorde ett inlägg…har haft så fullt upp att jag varit helt slutkörd då jag kommit hem från jobbet. Men nu äntligen ska jag visa de senaste fina filtarna jag fått levererat till jobbet 🙂

Lena Pettersson har skapat 3 stycken filtar och 2 stycken halsdukar. TUSEN TACK LENA!!!

lena pettersson 3filtar lena pettersson 2halsdukar

Raija Simola och Valma Wahlström har skapat 5 stycken filtar. TUSEN TACK RAIJA OCH VALMA!!!

raija och valma2 raija och valma

Och Eva Dahlgren har skapat 1 stycken filt. TUSEN TACK EVA!!!

eva dahlgren

Kramar//Ritva

6 kommentarer

 1. Birgitta

  Jag undrar hur det är med filtarna nu. Ska ev. Till Umeå nästa vecka och hinner kanske ner och hämta hem för montering om det behövs.
  Ha en skön helg!

  • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

   Hej Birgitta! Läget för filtarna just nu är helt stilla, har fått leverera ytterligare ca 160 stycken filtar till de som tar filtarna vidare till barnhemmet i Ladva. Totalt har dom fått drygt 300 filtar. Sen kan jag inte leverera mer för dom ska inte åka dit mer. Skulle verkligen behöva få hjälp av några som skulle vilja och orka ta över halsduksprojektet. Har nämligen 13 st vagnar kvar och lokalen som dom står i kan jag bara ha vagnarna i fram till jul… Det jag skulle vilja är att allt går till de behövande sen om det är till de här i Sverige eller något annat land spelar ingen roll. Just nu är jag sjukskriven månaden ut. Önskar att jag hade mera ork till att styra upp så att allt får komma dit de behövs men jag är i stort behov av hjälp..Om du känner någon/några som skulle vilja skapa något av halsduken så får dom jättegärna kontakta mej. Önskar dej också en skön helg!
   Kramar//Ritva

 2. Bibbi

  Hej,
  undrar bara hur det går med filtarna. Blir det några fler gjorda eller hur blir det med allt som är kvar?

  • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

   Hej Bibbi! Jag kommer att få hjälp av Medborgarskolan. Dom har kontakt med många flyktingboenden och dom är i behov av att både få något att göra och att få varma filtar m.m. Så halsduken kommer att gå till behövande. Tar gärna emot fler förslag för det finns mycket halsduk.
   Kramar/Ritva

 3. Malins lindstedt

  Hej
  Menar du att allt slit och pengar, som alla människor har lagt ner på att sticka dessa filtar ska kastas bort. Bokstavligt talat. Fruktansvärt.

  • Ritva la Fontaine (inläggsförfattare)

   Hej Malin! NEJ halsduken kommer INTE att slängas bort!!! Jag vet hur mycket jag och alla andra lagt ner på detta projekt. Jag har verkligen försökt göra mitt bästa, det har inte alltid varit lätt..men jag har försökt. Blir faktiskt lite ledsen utav ditt inlägg.. Jag har fått kämpa själv och det har tyvärr inte gått så snabbt som jag velat men jag ger INTE upp! ALL halsduk kommer att gå till de behövande!
   Kramar/Ritva

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.