Vinst idag!

 Idag gästade Björklöven Hudiksvall. Första perioden började  bra för löven fast det satt hårt inne för björklöven man gjorde mål sent in i första perioden slutade 2-0 till lövens favör och 5-12 i skott. Andra blev det lite nervöst för att då började hudik komma tillbaka och det blev ett mål för hudik innan den andra  perioden var slut. I den trededje så blev det bättre spel för löven men hudik reducerade med 5 min kvar. dom sista 5 min blev jobbiga tillsTsimikalis satte 3-1! 

Bäste spelare blev idag Peter Tsimikalis som satte sitt första mål i löven tröjan! 

 

Hudiksvall-Björklöven 2-3 

Matchfakta: 0-1 Joakim Vikström ( Johan Bergmark, Fredrik Öberg)    0-2 Jonni Karlsson  ( Alexander Macijevski , Jonas Floberg),  1-2 Magnus Nilsson ( Mikael Brancalion , Jonas Lindström) 1-3 Peter Tsimikalis ( Oscar Molin, Markus Waldehagen) 2-3 Mikael Brancalion ( Jonas Lindström, Magnus Nilsson. 

Skotten 27-34

 

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.