Sebastian Idoff till Björklöven ?

Tidigare idag fick Sebastian Idoff lämna jumbon Troja Ljungby idag.  Personligen tycker jag att Hellgren ska reagera det är typ en sådan målvakt han är ute efter . vi får väl hoppas på det bästa. i ett tidigare uttlande idag så sa Sebastian att han kunde tänka sig att gå till löven då kan det ju bli sant. Jag tror att det skulle bli mycket säkrare att ha Sebastian Idoff mellan stolparna istället för våra egna målvakter. 

 

Backen Hellgren letar efter   skulle nog också vara rätt så skönt att få in. så snabbt som möjligt så vi kan stärka upp där bak sen. Sen skulle jag nog vija ha en till back som kan spela powerplay!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.