4 dagar kvar tills det stänger!

Vi får hoppas på att det ramlar in en defensive klippa in i laget. Hellgren har säkert något lurt på gång men vi får väl ligga och vänta på när nyheten landar i våra datorer.  Tror man på att tomten kommer med Mark Siklenka som sen julklapp till laget, tror inte det va! Det skulle ju vara som om en dröm slog in i mitt huvud. Tänk om det blir sant då kommer ju alla undra vad det är frågan om. Man får nog vara rätt nöjd om det landar ett backförvarv från utlandet med  meriter. Björklöven får  nog nöja sig med lite lägre klass för att dom har ju inte pengarna som behövs att spendera på en riktigt "jävla" bra back!

 

                                            Vi står upp för löven i alla lägen!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.