Torsk i seriefinalen!

 Björklöven gjorde en usel match när man förlorade matchen mot Kiruna idag. Första perioden slutade 0-0. Andra perioden blev det bättre spel av båda lagen det skapades fler chanser och perioden slutade 0-1 till Kiruna. Tredje så gjorde Kiruna mål redan efter 40 sekunder in i perioden och sen så utökade dom på med 0-2 innan Björklöven reste sig och spelade upp sig så långt perioden gick. Björklöven reducerade till 1-2 sen hade man flera bra lägen innan Kiruna avgjorde matchen.

 

Björklöven-Kiruna 1-3 

Målskytt Löven:  Jonas Floberg assist från Martin Johansson. Joakim Vikström.

Skotten: 44-30

Publiksiffran: 2500

 

 

Nya tag mot Kiruna borta på onsdag den andra Februari. Då vi får hoppas på tre poäng i måste matchen! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.