På Onsdag börjar Lövenkampen!

Björklöven vann ju som tur var mot Nybro. Så nu väntar playoff 3 mot Asplöven i bäst av 3 matcher. Björklöven måste ha en lika bra standard i defensiven som i dom två tidigare matcherna. Forwards måste få det att lossna i målskyttet  för att kunna vinna dom avgörande matcherna och sen  också att  få ett det att lossna powerplay. Då borde det gå att slå Asplöven i två raka matcher. Björklöven har lite favör den första matchen.Asplöven har ju inte spelat på 2 veckor drygt och därför  har dom inte matchtempot i benen! Tvärtemot Björklöven som har känt på  tre tuffa matcher mot Nybro!

Så har kommer matcherien att se ut:

Hemmamatch 9/3

Bortamatch  11/3

 Sen kanske en avgörande match borta 12/3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.