Mina tankar kring matchen ikväll.

Björklöven möter Asplöven i bäst av 3 matcher. Den första matchen spelas ikväll i Umeå arena. för att Björklöven ska ha nån chans att vinna ikväll så måste det lossna för forwards ganska reält om vi ska vinna.Defensiven kommer att funka grymt idag med Halkidis som ledande back.Då tror jag att vi kan ro hem segern. Asplöven är inget dåligt lag på pappret och spelmässigt så är dom riktigt bra. Så Björklöven får inte underskatta motståndet. Asplöven har ju Jonte Hedström, Eric Prezpiorka , Stanislav Kall, Shawn Snider och Dan Mogemark och det är ingen dålig line up i Divison 1. George Halkidis kommer att vara avgörande i defensiven och Johan Wikström i anfallet med sina meriter.

 

Mitt Tips ikväll: Björklöven-Asplöven 4-2

Första Målskytt: Markus Waldehagen.

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.