Tung förlust i Lövenkampen!

 Björklöven  kom tyvärr inte upp i samma standard som mot Nybro. Björklöven spelade bra i defensiven hela matchen. Men Anfallet var betydligt sämmre. Dom presterade inte som de borde göra, fast första kedjan var bäst.  Det blev en ganska tråkig första period med få lägen med massor med spel i mittzon. Andra blev lite roligare att se på. Det skapades fler lägen och tempot ökade. Tredje blev allt  bättre på alla sätt. Målvakterna fick jobba stenhårt det var Björklöven som tog ledningen. Av Johan Wikström. Efter ett väldigt snyggt anfall av Joakim  Vikström som droppade till Johan Bergmark som sedan slog passningen till en fri Johan Wikström. Sen kvitterade då Asplöven väldigt turligt när det var 45 sekunder kvar av matchen. Matchen gcik då  till förlängning genom ett mistag av Jimmy Andersson så avgjordes matchen 6 min in i förlängningen.

 

Björklöven-Asplöven 1-2

Målet i Björklöven gjordes av : Johan Wikström

Publik 3268

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.