Nyförvärven på forwardssidan

 

Mikael Person Riis

Björklöven har hittat en ersättare till Waldehagen. Jag tror att Mikael kan komma med det lilla extra som fattades förra året. Med sina fina handleder och sitt sinne mot mål tror jag att han kommer att kunna bli en publikfavorit.  Eftersom att han vann poängligan i Division 1 södra så har vi sett att han kan prestera. Nu gäller det att han får rätt spelare bredvid sig.

William Qvist

Med sin unga ålder och sin tyngd så hoppas jag att han kan vara en bidragande länk som kan göra mål och vara en ”Hollström” framför buren.  Han är en lovande talang som troligtvis kommer få en ledande roll i Björklövens första eller andrakedja. 

Tylor Michel

Han kan vara en flopp eller en succé för Björklöven. Eftersom jag inte vet så mycket om engelska ligan så får man bara hoppas att Björklöven har värvat rätt.  Enligt statistiken på Elite prospect här nedan så kan han producera poäng och stå upp för sitt lag. Ska bli en spännande spelare att se om han är spets eller flopp.

 

 Season Team League GP G A TP PIM      Postseason GP G A TP PIM 
 2004-2005 Wayne State University NCAA 34 8 15 23 86 |             
 2005-2006 Wayne State University NCAA 21 1 3 4 35 |             
 2006-2007 Wayne State University NCAA 31 8 4 12 34 |             
 2007-2008 Wayne State University NCAA 37 7 15 22 94 |             
  Bakersfield Condors ECHL 4 0 2 2 6 | Playoffs 6 0 0 0
 2008-2009 Bakersfield Condors ECHL 64 8 16 24 60 | Playoffs 4 0 0 0
 2009-2010 Cardiff Devils EIHL 52 13 21 34 88 | Playoffs 4 1 0 1
 2010-2011 Cardiff Devils EIHL 56 27 43 70 181 | Playoffs 4 3 3 6
 2011-2012 Björklöven Division 1 |             

 

 

Nicklas Johansson

Hemvändaren som återvänder efter några säsonger i Sundsvall. Nicklas kommer nog vara en spelare för tredje eller fjärde kedjan. Förra säsongen så fick han spela i en defensiv roll och det tycker jag Björklöven saknade förra året. Nicklas är en hårt jobbande forward som även kan producera poäng om han har en riktigt lyckad säsong.

Jens Ledin

Den unge lovande spelaren blir ett lyft för Björklöven.  Jens Ledin är en duktig tvåvägs-center som kommer ge det Björklöven önskar. Jens har ett vasst skott med en blick för spelet.  Jens återvänder efter en säsong i Nybro där han var en nyckelspelare trots sin unga ålder. 

Markus ”Rightskytten” Lundberg

Mackan återvänder efter en fin säsong i Teg där han producerade 45 poäng. Björklöven hade det otroligt svårt i powerplay eftersom de inte hade några rightskyttar. Jag hoppas att han kan vara en ledande spelare i pp med sitt fina skott.  Mackan kommer att vara en viktig spelare om Björklöven ska ta sig till PO3.

 

Man väntar på något ytterligare nyförvärv på forwardssidan.  Björklöven behöver inte brådska på, det viktiga är att det är en spelare som kan kliva fram och vara en nyckelspelare för laget.  Jag hoppas på en riktigt rolig säsong med fartfylld ishockey där Björklöven visar att dom klarar av förväntningarna som fansen har på dem!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.