Man väntar förväntansfullt på Backförvärven som ska landa inom kort.

Enligt källor utifrån ska Jonnie Karlsson och Oscar Molin fått ett kontraktsförslag. Fast om dem skriver på ser fortfarande backbesättningen tunn ut. Eftersom Björklöven tappade Grönlund till KHK behövs det en spets som håller "Grönlundklass".sedan också spetsback som kan leverera det Björklöven begär och söker. Jag skulle önska George Halkidis som spets. Det han visade upp på dem få matcher han spelade så blev jag imponerad. Nu är det bara att vänta på det goda tills det dyker upp på bordet! Jag såg att Jimmy Lighting skulle på resa till Kanada för att hitta backar till truppen. Det är nog bäst att inte hoppas på för mycket. Man får ta dem spelarna som han hittar som en nypa salt innan vi har sätt dem spela.

Spelare som jag hoppas tillkommer till Truppen under dem närmaste veckorna!

Oscar Molin

Jonnie Karlsson

Per Anton Lundström

spets 1

spets 2

George Halkidis

Kanadensare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.