Blir det en eller två backar innan premiären?

En intressant intervju av Kassman, Jimmy Blixt kan verkligen sin sak. Han och sportgruppen har tänkt igenom varenda bit i bygget! Nu undrar jag bara om vi kan få se en back klar innan första isträningen. Men personligen tycker jag att Jimmy och sportgruppen ska tänka över sina alternativ, för det är ingen brådska bara man får in det innan premiären. Tankarna går runt! Jag tänker vilken klass kommer denna back hålla?  Om det nu blir en polis eller en skarpskytt, det återstår att se. Det skulle vara skönt att få en ny Halkidis som sista back in i truppen. Premiären börjar närma sig. Det är lite mer än 1 månad kvar. Hur tror ni premiären slutar? Jag tror att det kommer att bli en fin kross!

Hur tänker Blixt?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.