Så tror jag säsongen kommer sluta!

Snart Börjar säsongen mot Boden borta! Efter att Russ Moyer anlände så ser det ljust ut inför framtiden. Jag hoppas att dom som är värvande för att göra poängen kommer att levera nu när seriespelet drar igång. Vasa den tredje september i Umeå arena vi får hoppas på vinst och bra spel. Kan man hoppas på Wågström in som sista back? Enligt Lövenbloggaren så ser det ljust ut!  Med den " lilla pressen Björklöven har inför säsongen ser det ljust ut. Jag tror det kan räcka långt med den truppen vi har i dagsläget. Jag ser gärna en  back till det skulle inte skada!   Då kommer  det bli P03 och betydligt längre!

 

Mitt tips i premiären!

Boden-Björklöven 2-7

 

 

Min top 5 på hur poängligan i löven kommer sluta!

  1. Mikael Persson Riis
  2. William Quist
  3. Tylor Michel
  4. Russ Moyer
  5. Johan Jarl

 

2 kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.