Pappersarbetet klart”Skägget” kommer spela premiären!

Enligt nya uppgifter i från Lövenbloggen så  kommer Moyer att bli spelklar tills i morgon. Väldigt skönt tycker jag annars skulle Löven få det svårt att producera i backlinjen. Inför morgondagens premiär är Björklöven stora favoriter. Om vi ska kunna ta tre enkla poäng måste spetsspelarna leverera :  Quist , Person Riis , Moyer och  Michel måste visa framfötterna i matchen. Samtidigt som Wälitalo och resten av laget måste spela på en högnivå för att vi ska bärga hem tre poäng!

 

 

Allesbjorklovenblogg diggar!

Russ " Skägget" Moyer med sitt fina skott kan det bli väldigt många poäng.

Daniel  Wälitalo kommer bli otroligt viktig om Löven ska ta sig långt. Efter nyår förra året så blev han bara bättre och bättre det lovar gott inför säsongen.  Han kommer absolut bli Björklöven viktigaste spelare!

William Quist vilken kille! Med sin storlek kommer han vara den spelarn som får motståndsspelaren att få det otroligt jobbigt. Vi har också settt att han kan producera, han kan bli en utmanare i poängligan.

 

Mikael Persson Riis kommer han att kunna dra det stora  lasset efter Waldehagen? Ja såklart! Han har visat fin form. Han kommer bli Lövenspoängkung.  Med sitt fina skott och spelide. Det kan bli otroligt kul att följa killen i ladan denna säsong!

 

Tylor Michel Vilken energi han har! Med den energin så kommer han att bli otroligt viktig i alla lägen. Han kan pruducera , tacklas , slagsmål  jag lovar han kommer att bli ladans publikfavorit helt klart. Min idol! 

 

 

I morgon tar vi hem segern!

FOTO: ULF HÄGGLUND

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.