Björklöven hade lekstuga i hemmapremiären!

Björklöven vann idag med 7-2 efter tre jämna perioder och bra spel. Björklöven började matchen väldigt starkt, de tog kommandot tidigt i matchen. Alltig stämde inom laget, PP blev bara bättre ju längre matchen gick, BP var väldigt stabilt endast ett insläppt mål i BP! Linus Boström, vilken fantastisk kille han är! Han visar i två matcher i rad var skåpet ska stå, med sina tre poäng idag så är det bara att gratulera! Jag blev fascinerad av Michels spelstil. Jag tror han gav ut 13 tacklingar och två ”open ice” snacka om att bara köra ”ända in i kaklet”. Slutsiffrorna skrevs till 7-2 efter att Björklöven drog det längsta strået.

Björklöven-Piteå 7-2

Björklövens Målskyttar: Linus Boström (William Quist) (Oscar Molin), Jesper Ericson (Linus Boström) (William Quist), Jens Ledin, (Linus Boström) (Joakim Vikström), Mikael Persson Riis (Johan Jarl), Zebastian Possler (Viktor Ekeståhl Jonsson), Jesper Ericson (Markus Lundberg) (William Quist), Alexander Eriksson (Mikael Persson Riis), (Jens Persson)

Skotten : 37-24 

Publik : 3426 

Matchens lirare: Linus Boström
 
 
Allesbjorklovenblogg diggar!
 
  • William Quist
  • Linus Boström
  • Tylor Michel
  • Russ Moyer
  • Daniel Wälitalo
  •  

     

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.