Tillslut löste det sig för Löven

Björklöven mötte idag Kalix efter förlusten mot Asplöven. Björklöven började bäst men ju längre den första perioden drev blev tempot allt sämre. Andra trodde man att det skulle lossna rejält men nejdå. Björklöven tappade allt i den andra. Ingenting stämde! Inför den tredje perioden gick löven ner på tre kedjor för att få upp tempot. Tempot blev högre men fortfarande saknades det skärpa i avsluten. I mitten av den tredje fick de ändå in det förlösande 1-2 som gav seger. 

 

Kalix-Björklöven 1-2

 

Björklövens målskyttar: Martin Johansson, Jens Ledin

 

Skotten: 19-37

 

Allesbjorklovenblogg diggar!

 

Ledin fortsätter att leverera!

 

9 vinster av 10 möjliga.

 

Tylor Michels spelstil

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.