Seger i derbyt!

Björklöven som igår spelade derby mot Teg klassades som stora favoriter.Björklöven började med att spela fin hockey och äga matchen medans Teg fick kämpa. Tillslut lossnade målskyttet för löven!Sent in i den första perioden kunde vi se  Jens Ledin sätta den efterlängtade kassen. Fyra minuter senare kom tvåan efter ett snyggt förarbete av Tylor Michel som hittade William Quist.Resten av matchen blev inte så välspelad men  Björklöven kunde sätta stopp och ta med sig tre fina poäng! 

Teg-Björklöven 1-2

Björklövens målskyttar: Jens Ledin och William Quist

Publik: 1502

Skotten: 16-36

 

Allesbjorklovenblogg diggar!

10 vinster på 11 matcher!

Jens Ledin fortsätter att göra poäng

Petter Sandström

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.