Björklöven tog tre poäng.

I dagens match var det Clemensnäs som började bäst. Med bra skridskoåkning och fint spel förde de matchen dit de  ville. Efter knackigt spel kom ändå  två mål ifrån Löven. 2-0 till Löven som stod sig perioden ut. I andra var det stor skillnad. Löven hade verkligen höjt spelet och skridskoåkningen och därför resulterade det till ledning 4-1. Den tredje perioden var den sämsta på länge! Björklöven tog ändå en skön seger till slut.

 

Clemensnäs-Björklöven 2-4

Målskyttar Björklöven: Nicklas Johansson , Jens Persson, Mikael Persson Riis , Johan Jarl.

Skotten : 16-37

 

Allesbjorklovenblogg diggar!!

11 vinster av 12 försök!

Bra match av Daniel Palmebjörk

Asplöven nästa lördag!

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.