Björklöven krossade Asplöven!

Björklöven började starkt idag mot Asplöven i dagens seriefinal. Den första perioden blev en jämn tillställning men Björklöven gick ledande ut med 1-0 efter ett snyggt mål av Mikael Persson Riis. Björklöven tog kommandot direkt i den andra genom att sätta tvåan efter 53 sekunder in i perioden. Sedan flöt det fina spelet på och Björklöven kunde göra 3-0 och 4-0 innan perioden var slut. Med lagets stora dominans kunde Björklöven punktera matchen efter två snygga mål och ett stort övertag i tredje. Det är bara gratulera till en kassaskåpssäker vinst. Boden borta väntar i morgon för Löven. Forza Löven, olé olé olé!!!

 

Björklöven-Asplöven 6-0

Björklövens målskyttar: 1-0 Mikael Persson Riis ( Jens Persson , Jens Ledin) 2-0 Markus Lundberg ( Martin Johansson , Joakim Vikström) 3-0 Linus Boström ( Joakim Vikström) 4-0 Tylor Michel ( William Quist , Jens Persson) 5-0  Jesper Ericson ( Tylor Michel , Russ Moyer) 6-0 Nicklas Johansson ( Jon Palmebjörk , Jesper Ericson)

 

Allesbjorklovenblogg diggar!!

6-0 i en seriefinal mot Asplöven!

Tylor Michel, vilken lirare!

Markus Evertsson håller  "Nollan" i sin andra Divison 1 match.

Håkan Wirtala lyckas förstöra spöket med smart taktik

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte med automatik.
Ägaren av bloggen kan dock se ditt IP-nummer samt den epost-adress du anger.